Client Login
خانه محصولات آموزش عکس تماس

 

 

فواید سیب زمینی

سیب زمینی یک منبع غذایی عامه پسند است. متاسفانه اکثر مردم سیب‌زمینی را به صورت سرخ‌کرده در روغن فراوان یا چیپس سیب‌زمینی و حتی سیب زمینی پخته را همراه با چربی هایی مثل کره، خامه ترش، پنیر ذوب شده می‌خورند.این کار حتی سیب زمینی پخته را عاملی برای بروز حمله قلبی می‌سازد. ازافزودن چربی اضافه و سرخ کردن آن اجتناب کنید. سیب زمینی پخته یک غذای استثنایی مفید با کالری کم، فیبر غذایی بالاست که قدرت دفاعی چشمگیری در برابر بیماریهای ـ قلبی عروقی و سرطان دارد.
سیب زمینی غنی از ویتامینC، B6، مس، پتاسیم، منگنز و فیبرغذایی است. سیب زمینی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی متنوعی است که فعالیت آنتی اکسیدانتی دارند، که از بین این مواد مغذی می‌توان به کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و اسید سافئیک و همچنین غده پروتئینی منحصر به فردی چون پاتائین اشاره کرد که ضد رادیکالهای آزاد فعالیت می‌کنند.

مواد غذایی موجود در ۱۰۰ گرم سیب زمینی

ویتامین C
15.74 میلی گرم

ویتامین B6
0.42 میلی گرم

مس
۰٫۳۷ میلی گرم

پتاسیم
۵۰۹٫۹۶ میلی گرم

منگنز
۰٫۲۸ میلی گرم

تریپتوفان
۰٫۰۴ گرم

فیبر
۲٫۹۳ گرم۱۱

 

 

 

 

 

خانهماساژسرویس هاراه حل هاتماس با ماvfax.ir   © 2007 • Privacy Policy